Президентският съветник Пламен Узунов помогнал на бившия шеф на Агенция

...
Президентският съветник Пламен Узунов помогнал на бившия шеф на Агенция
Коментари Харесай

Защо ексшеф на митниците дал плик на Пламен Узунов

Президентският консултант Пламен Узунов оказал помощ на някогашния началник на Агенция „ Митници ” Петко Петков да си трансплантира черен дроб и по тази причина получил от него плик, в който имало ром и пури. Това описа самият Петков пред НОВА.

Вчера се популяризира запис със среща сред двамата в заведение.  Петков идва първи, след това Узунов, оставят си телефоните на бара надалеч от масата, приказват, пишат си някакви бележки, най-после Петков предава на Узунов  хартиен плик, който по време на диалога е стоял в краката му. Президентският консултант го взема, поглежда в него и излиза от заведението..

Видеозаписът е от охранителни камери. Петко Петков изяснява, че с Узунов са персонални другари.

„ Това е персонална среща, другарска. Той ми оказа помощ с контакт за интервенция, вършиха ми трансплантацията на черен дроб ”, изясни Петков.

Разговорът бил персонален. „ За митници няма какво да приказваме. Аз съм напуснал преди 10 години и нямам никакво отношение, също така, че се познавам с хората там ”, сподели Петков.

„ В плика имаше една бутилка ром и една кутия пури. И това е персонално от мен за мое здраве. Вътре нито е имало кюлчета със злато, нито пачки евро ", сподели още Петков.

На видеото се вижда още, че Пламен Узунов взема двата телефона на Петков и дружно със своя ги оставя далеко. Според някогашния митнически началник това се случило " с цел да си заредим телефоните, там има зарядни устройства, може да минете през заведението, да видите. Ние, в случай че имаме нещо да си приказваме с Пламен Узунов, съгласно конспирацията, която се развива сега, дали бихме си разрешили да си приказваме в заведението ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР