Президентът трябва да консолидира настоящото управление като негов архитект. Имаме

...
Президентът трябва да консолидира настоящото управление като негов архитект. Имаме
Коментари Харесай

Тома Биков: Радев трябва да консолидира настоящото управление като негов архитект

Президентът би трябвало да консолидира актуалното ръководство като негов проектант. Имаме мандат, в който от самото начало, за жалост, мина една конфронтационна линия по отношение на предходното държавно управление, която докара и до война сред институциите в миг, в който българската страна трябваше да показва единение. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ пред камерата на Българска национална телевизия в Народното събрание.

„ Не виждам знаци от страна на президента, че и вторият му мандат няма да мине по този метод. Ние се опитвахме през нашия мандат да вършим разнообразни крачки и да заровим томахавката и за жалост не успяхме. Може би той е индивидът, който би трябвало да търси крачки, тъй като носи цялата отговорност за актуалното ръководство. Президентът като проектант на актуалното ръководство би трябвало първо да консолидира личното си ръководство и да направи по този начин, че държавното управление да стартира да взема решение проблемите на хората. Всичко останало, с лозунги, със заклинания, би трябвало да остане в границите на първия мандат ", добави още Тома Биков.
свързани новини58187на 18.12.2021
Според Биков президентът към този момент ръководи страната и носи отговорност за актуалното ръководство. Подчерта, че свикването на КСНС не е право, а обвързване на президента и сподели, че има няколко належащи тематики - като ценовата рецесия в енергетиката.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР