Президентът Румен Радев, омбудсманът Мая Манолова и столичният кмет Йорданка

...
Президентът Румен Радев, омбудсманът Мая Манолова и столичният кмет Йорданка
Коментари Харесай

Президентът, обмудсманът и столичният кмет с най-висок рейтинг сред политиците

Президентът Румен Радев, омбудсманът Мая Манолова и столичният кмет Йорданка Фандъкова са политиците с най-голям рейтинг, сочи проучване на Центъра за разбори и маркетинг.

Директорът му Юлий Павлов уточни, че шестата позиция е за Слави Трифонов и в случай че шоумена в този момент влезе в политиката, може да разчита на към 250 - 300 хиляди гласа и да се бори за трета позиция в Народното събрание наред с Движение за права и свободи.

Иначе ГЕРБ би спечелил парламентарните избори в случай че те се организираха през днешния ден с 23%, следван от Българска социалистическа партия с 19 и Движение за права и свободи с 8 на 100 от гласовете. Сред главните проблеми на страната ниските приходи са преди всичко, на второ е опазването на здравето и на трето - корупцията.

" Безработицата е отстъпила от трето на четвърто място, което се дължи на положителното икономическо развиване на страната ", кака още Юлий Павлов.

Павлов сподели още, че председателството на Съвета на Европейския съюз е посочено като сполучливо съгласно 46 % от хората. Проучването е направено в интервала 3-12 юли и Центъра за разбори и маркетинг самичък го е финансирал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР