Президентът Румен Радев не спира да трупа поддръжници и симпатизанти

...
Президентът Румен Радев не спира да трупа поддръжници и симпатизанти
Коментари Харесай

Ето я родната къща на президента Радев: Майка му Станка показа дома си! (опасна е - изкара книжка на 80 год. - СНИМКИ)

Президентът Румен Радев не стопира да натрупа поддръжници и симпатизанти - и като държавен глава, и като умел авиатор. Но се оказва, че има все по-голяма конкуренция в лицето на личната си майка. Баба Станка Радева е рискова жена и мнозина към момента гледат в ступор и се дивят по какъв начин по този начин се е решила да изкара шофьорски курсове и да се снабди с брошура на... 80 години.

И това е самата истина, доказана от нея, която към този момент е на 83 лазарника. Направила го след гибелта на брачна половинка си, защото трябвало постоянно да се придвижва до градовете, а рейсовете били нередовни. Синът й Румен й купил автомобил и й заръчал доста да внимава по какъв начин кара, очите й да са отворени на 16, щом е решила да кара.

Но Станка Радева се " възползва " от подаръците на президента дотук. Тя не престава да живее в къщата си в село Славяново, хасковско и не дава да се издума Радев да й прави ремонт. Не желала да тежи на децата си - нито на него, нито на кака му Лозана, която преди време е работила като стюардеса.

Ясно се вижда, че къщата е остаряла и в много връзки плаче за ремонт - като се стартира от дограмите и изолацията, двора и се свърши с оградата. Но Станка се усеща добре и се вълнува най-вече от двора и продукцията си, с която се гордее.

Макар на тези години, тя още работи сама по двора, където отглежда овощни дръвчета и си има оранжерия за зарзавати, чиито усет не заменя за купешките. Радев идвал по-рядко, тъй като е ангажиран, само че когато може, хващал мотиката. Децата му също. По-често идвала внучка й София - дъщеря на Лозана и пособия в работата.

Източник: Ретро

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg