Президентът Румен Радев направи първи коментар за скандала, който от

...
Президентът Румен Радев направи първи коментар за скандала, който от
Коментари Харесай

Президентът с първи коментар за видеото със съветника си Пламен Узунов

Президентът Румен Радев направи първи коментар за абсурда, който от два дни се вихри към неговия консултант Пламен Узунов.

" Чух всевъзможни причудливи тълкования на тази тематика, в това число и от предходния министър-председател. Явно неговите мечти извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато ", съобщи президента във връзка изтеклите видеозаписи от среща на Узунов и някогашен митнически началник. Той направи изказването след срещата на върха на НАТО.

" Имам вяра, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с същинските закононарушения и грабежи. Това е следващата конспирация. Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати офанзиви. Поръчителят е един, само че не мисля да го легитимирам с мнения ", съобщи Румен Радев.

" Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с някогашен представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на настоящ началник на митниците да прикрива закононарушения, тъй като бил заречен някъде. Визирам " Ало, Ваньо ", добави президентът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР