Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова официално встъпиха в

...
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова официално встъпиха в
Коментари Харесай

Румен Радев ще бди над страната и ще е президент на всички българи

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова публично встъпиха в служба в техния втори мандат с о

В словото си президентът Румен Радев съобщи, че в идните години ще бди страната да не се отклони от пътя, ще отстоява суверенитета, закона и справедливостта, тъй като това е дълготрайната и неотменна задача. Политическата смяна е първа крачка, чакат ни нови тествания и се надявам цялото политическо потомство да го осъзнае, посочи Радев. 
Коментар №3 на седмицата: Радев е прав - антимафиотски консенсус има. Но към този момент повече като поръчка
Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 5000 ваши прочитания в Actualno.com.Румен Радев ст...
Прочети повече
Румен Радев е уверен, че може да се реализиран задачите, в случай че обществото е единно. Той има вяра, че хилядолетната страна на духа е жива в България и тя ще начертавам пътя ни отсега нататък. Радев ще бъде президент на всички българи и дружно да вървят в свободна, просперираща и сполучлива България. 

Той подсети, че преди 5 години за първи път приел строя на армията пред катедралния храм и безконечния огън. Помня лицата на доста от вас и очите на хората, пристигнали в мразовития месец, с цел да поддържат вярата за нова България. Първият мандат мина в изтощителна битка, само че вие подновихте пакта за доверие. Пет години подновихме в борбата за правда и народна власт. Призовавах и работех за единство, а ме укоряваха, че разлъчвам, акцентира Радев. 

" Победихме с общи старания, върнахме на хората честните избори, а на Народното събрание опцията да реформира отхвърления управнически модел, да укрепи държавността, да съживи демократичните институции ", безапелационен бе Румен Радев. 

На церемонията участваха министър председателят Кирил Петков, ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, депутати, министри, представители на военните и на държавните институции, на правосъдната власт и други. 
Румен Радев и Илияна Йотова встъпват в служба за втория си мандат
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще встъпят в служба за втори мандат с публична гала през днешния ден на пл. „...
Прочети повече
Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР