Президентът Румен Радев поздрави президента на САЩ Доналд Тръмп по

...
Президентът Румен Радев поздрави президента на САЩ Доналд Тръмп по
Коментари Харесай

Радев поздрави Тръмп за 4 юли и отчете солидно стратегическото партньорство

Президентът Румен Радев поздрави президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп по случай 4 юли, националния празник на Съединени американски щати - Деня на независимостта. " Стратегическото партньорство сред България и Съединени американски щати е солидна основа за все по-активната динамичност в двустранните връзки ", декларира в писмото си Радев.

" Този напредък е естествено продължение на дългогодишното другарство сред двете страни , основаващо се на споделени полезности и съдействие в редица области на съвместен интерес ", добави той.

Държавният глава показва убеденост, че България и Съединени американски щати ще продължат да работят дружно за още по-интензивни търговско-икономически връзки , разрастване на огромния капацитет за американски вложения у нас и подсилване на връзките сред българския и американския народ.

В писмото си до Тръмп, Радев откроява и двустранното съдействие сред България и Съединени американски щати за енергийна диверсификация , партньорството в областта на защитата и сигурността и справяне с провокациите, които поражда невижданата международна рецесия през последните месеци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР