Президентът направи грешка. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал

...
Президентът направи грешка. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал
Коментари Харесай

 Подполковник от ДС: Радев разбира много от самолети, но от активни мероприятия не разбира

Президентът направи неточност. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 Илия Илиев, подполковник от Държавна сигурност, във връзка обстановката с прекъснатата аудиенция на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в Естония. Припомняме, че президентът съобщи, че "доброжелатели " от държавното управление стоят зад това визитата му да завърши по-рано от плануваното и назова случилото се "активно мероприятие ".

Активното мероприятие е форма за информационно-психологическа война - в случай че се направи майсторски, може да нанесе доста тежки провали. Президентът схваща доста от самолети, само че от дейни мероприятия не схваща. Все още не схваща напълно и политическата активност. Липсват му съветници. В случая се оказва, че към него няма хора, които да го приготвят, да го научатм, съобщи подп. Илиев.

Няма такова интензивно меропритие, има някакво неразбирателство. Или е решил, че може да отиде все пак, или се е надявал, че няма да се разбере, че е имал контакт със инфектиран, сподели още подп. Илия Илиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР