Президентът на волейболния Левски Владимир Николов изуми с постъпката си

...
Президентът на волейболния Левски Владимир Николов изуми с постъпката си
Коментари Харесай

Сълзи и емоции! Ето затова Владо Николов е обичан от всички!

Президентът на волейболния Левски Владимир Николов изуми с постъпката си нощес в риалити шоуто " Фермата ". Шампионът, който през годините се понрави на публиката със сърцатата си игра за националния тим, реши да даде успеха си на Яни и да му разреши да сбъдне фантазията си с премията от 100 000 лв., в случай че вероятно стигне до крайния триумф. 

Най-добрият волейболен диагонал в света и любим на публиката Владо Николов надделя в оспорван двубой някогашния преподавател по история в кръга с въпроси от Алманаха, които бяха на историческа тема. Неочаквано обаче Владо реши да напусне шоуто и изясни решението си.

" Семейството ми има потребност от мен, до момента в който аз се развличам. И до момента в който аз съм благополучен тук, повече от 20 души ме чакат в Левски, с цел да продължим с подготовката на волейболния тим “, сподели Николов. 



Яни, който се бори героичен против капитана, не можа да сдържи страстите си и избухна в сълзи, когато Владо изясни и другата причина да му преотстъпи мястото си във формата.  " 100 000 лв. няма да ми осъществен фантазията, само че на Яни - да. Така той може да остане на село, а не да бяга към града. Видяхте, че той е страховит. Той ме победи, би ме на значими борби. Това, което му липсва, е да повярва, че има положително, да повярва, че има положителни хора “, изясни претекстовете си спортистът, който за един месец се трансформира в неоспорим капитан и стожер на фермерите. 

Благородният си жест Владо Николов изясни и с това, че уменията на Яни са скъпи за живота във фермата, а с премията фермерът от село Козлец ще може да сбъдне фантазията си да има 1000 пчелни кошера. Изненадани от решението на Владо, водещите Иван и Андрей обясниха, че сходно нещо не се е случвало и надали ще се случи повече в шоуто. От почитание към достиженията и личността на волейболиста продуцентите взеха решение да уважат желанието му да напусне „ Фермата “. Владо Николов резервира и правото си да дефинира кой ще бъде идващия Фермер на седмицата. 

„ Дали Яни ще продължи ще решим в понеделник ", оповестиха още водещите.

След месец във фермата, която стартира да се построява от нулата, Владо Николов напусна предаването под бурните овации на всички участници, като призна, че е бил благополучен от първата до последната минута, и се е научил да се оправя във всевъзможни обстановки.

На потегляне Владо подари якето си от екипа на Левски на Яни, с което трогна още повече всички. Победеният от Николов пък остана без думи и плачеше от самото начало:


 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР