Президентът на волейболния клуб Марица Илия Динков и Евгени Иванов-Пушката

...
Президентът на волейболния клуб Марица Илия Динков и Евгени Иванов-Пушката
Коментари Харесай

Пушката и босът на Марица са сред фаворитите за нов президент

Президентът на волейболния клуб Марица Илия Динков и Евгени Иванов-Пушката са измежду любимците да наследят инж. Данчо Лазаров на поста президент на БФВ.

До изборно заседание може да се стигне, в случай че 1/3 от клубовете изискат тази промяна и го заявят, посочи 54-годишният Динков. От 1992 година той е съучастник и търговски шеф във компания " Интеркомплекс " ООД в Пловдив, която от 2009-а оказва помощ на маричанки.

Динков, както и Пушката са членове на сегашния УС на централата, откъдето би трябвало да излезе и кандидадът на опозицията.

До скоро Иванов бе част от управлението на Националната волейболна лига.

" Този предприемчив комитет не е от през вчерашния ден или предишния месец, това зрее в последната година. Все чакахме нещата да тръгнат по различен метод. Да, сформирането на комитета съответства с последните събития във федерацията. Това надали е инцидентно. Вярваме, че то е показателно за това, че във федерацията в действителност има потребност от възобновяване и слагаме на едно ново начало. Трябват ни подписите на 1/3 от клубовете. Ако УС не вземе решение при събирането на тази подписка, ще се стигне до съд ", изясни още предприемачът.

в. " Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР