Президентът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Галин Господинов сподели специално

...
Президентът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Галин Господинов сподели специално
Коментари Харесай

Галин Господинов: Правим всичко възможно играчите ни да израстват и да отиват в добри клубове в Европа

Президентът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Галин Господинов показа особено пред Sportal.bg, че клубът ще продължи политиката да дава късмет за изява на надарени български играчи, които по-късно да имат късмет да се изявяват в мощни тимове в Европа.
 ЦСКА - Добруджа @@@
“През последните години в Добруджа следваме политиката да даваме късмет за изява на надарени български волейболисти. Ще продължим да го вършим и през идващия сезон. Клубът ще се опита да резервира най-хубавите си волейболисти, а тези които имат преференциални предложения от положителни непознати клубове, ще им даваме късмет да израстват там. През години за Добруджа играха Велизар Чернокожев (Халкбанк), Мартин Атанасов (Фридрихсхафен), Алекс Грозданов (Верона), Трифон Лапков (Грьонинген) и Добромир Димтиров (Залъу), които в този момент се изявяват в мощни тимове в Европа. Това единствено демонстрира, че в Добруджа се работи добре и се дава късмет на положителните ни състезатели, откакто реализиран високо равнище в България, да се изяват и в мощни клубове в Европа”, съобщи Галин Господинов особено пред Sportal.bg .

 ЦСКА - Добруджа
“Разбира се и че ще продължаваме да залагаме и на юношите на Добруджа. В полдния мач на Добруджа поради многото травми се наложи в игра да се появи едвам 15-годишният Теодор Йорданов и той се оправи повече от сполучливо. Друг наш младеж Петър Христосков за първи път игра като център и също се оправи добре. И през идващия сезон ще разчитаме на тях и на другите ни млади състезатели, които да се постановат в мъжкия тим”, добави Господинов.

 Пресконференция на ВК Добруджа 07
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР