Президентът на ВК Левски София Владимир Николов не остана безучастен

...
Президентът на ВК Левски София Владимир Николов не остана безучастен
Коментари Харесай

Гневен Владо Николов: По-добре в залите и на стадиона, отколкото в препълнените магазини, шляейки се без цел и посока

Президентът на ВК Левски София Владимир Николов не остана безразличен против плануваното удължение на възбраната за спорт при подрастващите да остане до края на януари.
" Гневен съм и не го разбирам.
Не отнемайте спорта и придвижването на децата и подрастващите.. Някои за това живеят и единствено на спортните площадки се усещат същински щастливи, надалеч от вируси, черни статистики, неприятни вести и прочие.
Спортът зарежда, изморява, дисциплинира, учи, социализира. Той им дава доста повече, в сравнение с би им взел.
Да накараш един организъм, който спортува интензивно, да спре за дълго време или да се движи единствено онлайн, е еднакво да спреш да поливаш едно цвете и да го оставиш да вегетира..резултатът е явен. Спортистите са виновни хора, те знаят да пазят себе си и своите съотборници и треньори може би доста по-успешно в сравнение с огромна част от порасналите " възрастни ".
По-добре в залите и на стадиона, в сравнение с в препълнените магазини, шляейки се без цел и посока.
По-добре изморени и с мускулна тресчица, в сравнение с пияни и наблъскани в една стая, купонясвайки до зори. По-добре спортна завист и жадност за победа, в сравнение с часове висейки пред електронни устройства, със зомбирани погледи и скрита експанзия..

А в този момент по съответно за груповите спортове, какъвто е волейболът:
Тук става още по-сложно..
Не можеш да тренираш самичък, изолиран, без съотборник до теб. Освен спортно-техническите проблеми, друго и доста значимо е, че липсва отборният дух, взаимопомощ. Години трябват 14 характерности да се трансфорат в тим и едно цяло.. Последствията ще бъдат разрушителни.
Затова, не им го причинявайте!!! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР