Президентът на Украйна Володимир Зеленски направи традиционното си видеообръщение към

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски направи традиционното си видеообръщение към
Коментари Харесай

Зеленски: Русия загуби над 35 000 войници, за да могат безумните им пропагандисти да показват руското или съветското знаме върху руините

Президентът на Украйна Володимир Зеленски направи обичайното си видеообръщение към нацията. Той увери своите сънародници, че Украйна няма да даде нищо от териоторията си на държавата-терорист Русия.

" Дори нашата войска да връща част от хората си от избрани точки на фронта, където врагът има най-голямо предимство - в частност, както в Лисичанск - то това значи единствено едно: ние ще се върнем с помощта на нашата тактита, с помощта на повишаването на доставките на модерно оръжие ".

И добави:
" Украйни нищо няма да даде. И когато някой нещо рапортува в Москва за Лисичанск - то дано да си спомнят своите отчети и обещания преди 24 февруари, през първите дни на нахлуването си, напролет и в този момент. Нека действително оценят какво са постигнали за този интервал и каква цена са платили (...) Ние последователно се движим напред - и в Харковска област, и в Херсонска област, и по море: Змийският остров е добър образец. Ще пристигна ден, когато ще кажем същото и за Донбас ".

Зеленски подчертава на обстоятелството, че съветската стопанска система е в найголямата си рецесия от 50 години. " Светът се отхвърля от връзки с нея. Думите " срив ", " недостиг " и " беднотия " са тези, които разказват живота в Русия, до момента в който тази страна продължава да е държава-терорист. Те изгубиха 35 000 убити бойци и това е прекомерно консервативна оценка. И защо е всичко това? За да могат безумните пропагандисти (на Русия, бел. ред.) да покажат в своя ефир съветското или руското знаме върху руините...Просто няма различен отговор ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР