Президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че прекратяването на войната

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че прекратяването на войната
Коментари Харесай

Зеленски: Прекратяването на войната е задача на цивилизования свят

Президентът на Украйна Володимир Зеленски сподели, че прекратяването на войната в Украйна тази година е обща задача на цивилизования свят.  Това сподели той във вечерното си видеообръщение, представено от УНИАН.

По-специално президентът акцентира, че в този момент е доста значимо всички, които имат въздействие, да вземат участие в осведомителната работа.

" Това се отнася освен за публицистите. Това се отнася за всеки, който може да популяризира истината за експанзията. Който е в положение да подсети на света за украинците и украинките, минали през окупация, през загуби. Че Украйна се бори за независимост и правдивост и за нашия народ, и за всички народи, застрашени от съветската робия ", сподели Зеленски.
 Зеленски: Украйна стана още по-силна, а врагът ѝ - още по-изолиран
Зеленски: Украйна стана още по-силна, а врагът ѝ - още по-изолиран

Това съобщи президентът в последното си послание

Той акцентира, че светът би трябвало да чуе толкоз мощно, колкото предходната година, че експанзията против Украйна продължава.

" Трябва да чуя, че прекъсването на войната тази година, освобождението на Украйна от съветското зло тази година е обща задача на цивилизования свят. Защото цивилизовано значи по-специално решимостта да се пази цивилизоваността ", добави президентът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР