Президентът на Украйна Володимир Зеленски издаде указ за налагане на

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски издаде указ за налагане на
Коментари Харесай

Украйна наложи санкции на Филип Киркоров и други 118 проруски публични личности

Президентът на Украйна Володимир Зеленски издаде декрет за налагане на наказания на 119 съветски и проруски настроени обществени персони. Списъкът обгръща доста хора, които поддържат войната на Русия против Украйна, като се стартира от телевизионни специалисти и се стигне до спортисти и артисти, съобщи " Киев индипендънт ".

Наред с други, в листата са включени Маргарита Симонян, основен редактор на съветския агитационен ефирен канал RT; роденият в България съветски поп артист Филип Киркоров, уверен покровител на съветския деспот Владимир Путин, и съветският комедиант Евгений Петросян, който неотдавна похвали експанзията на Русия в новогодишно телевизионно шоу, както и на съветския режисьор Никита Михалков.

Сред другите глобени от Зеленски лица са украинската телевизионна водеща Жана Бадоева, която към момента работи в Русия; певицата от украински генезис Лолита Милявска, която поддържа анексирането на Крим от Русия през 2014 година и роденият в Украйна футболист Анатолий Тимошчук. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР