Президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари на съюзниците Германия, Финландия,

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари на съюзниците Германия, Финландия,
Коментари Харесай

Зеленски благодари на съюзниците за оръжейните доставки, обяви санкции срещу руски компании

Президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари на съдружниците Германия, Финландия, Канада и Исландия за новите оръжейни доставки, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

Във вечерното си послание той съобщи, че тази поддръжка ще помогне за подсилване на противовъздушната защита на Украйна и като цяло на отбранителните й качества против съветския гнет.

Същевременно Зеленски разгласи нови наказания против съветски представители и компании. Той сподели, че в украинския санкционен лист попадат 220 компании 51 лица, които " работят за терора ". Повечето от тях са оръжейни компании, свързани с съветски бизнеси или както съобщи Зеленски това са компании, обслужващи войната. Той добави, че не всички те работят на съветска територия, само че сподели, че всички те ще бъдат подложени на интернационален напън. Зеленски заяви, че украинските управляващи събират данни за всички, които поддържат съветската война. Той сподели, че украинските управляващи водят акция за наказването на тези хора в световен мащаб.

Зеленски също по този начин благодари и на Япония, която също вкара нови наказания против Русия по-рано през седмицата.

Същевременно в огромна част от територията на Украйна тази нощ още веднъж бе оповестена въздушна паника./24 часа.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР