Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново изрази разочарованието си от

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА за отцепниците: Твърдят, че с Шампионската лига е свършено, но искат да играят там

Президентът на УЕФА Александър Чеферин още веднъж изрази разочарованието си от Реал Мадрид, Барселона и Ювентус, които единствени отхвърлят да се отдръпват от плана за Европейската Суперлига. Както е известно, през вчерашния ден те даже заведоха дело против централата в Европейския съд.

„ Дори най-неосведомените хора схванаха, че с тази Суперлига е свършено. Тези три клуба обаче ни помогнаха в някаква степен, тъй като всички останали станахме по-солидарни. Вече можем да кажем на тези трите клуба: „ Отивайте си във вашата Суперлига, откакто не ви харесва “, съобщи словенецът пред „ Telegraph “.

„ Хората твърдяха, че американските притежатели на трите британски клуба (б.р. - Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал) са отговорни, само че в реалност сега единствените, които още имат вяра, че Земята е плоска, са двама испанци и един италианец. Излизат с прес релийз: „ Суперлигата към момента съществува “, само че два дни по-късно пращат поръчка за присъединяване в Шампионската лига. Значи от една страна са в Суперлигата и отвън Шампионска лига, само че в това време въпреки всичко желаят в Шампионска лига?! Твърдят, че с Шампионската лига е свършено, само че желаят да са в нея? Вече непосредствено ни заплашват с някакви писма, че щели да ни съдят в този и оня съд. Явно разполагат с доста пари за това. Ами тогава да ги влагат в женски и младежки футбол. Когато приказвам с тези 244 членове на Асоциацията на европейските клубове, тези три тима не са толкоз известни “, добави още Чеферин.

Exclusive: This is the future of football - by European game's most powerful man.
Uefa President Aleksander Ceferin on where now for the Super League, World Cup, Manchester United, fans and the Champions League |
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР