Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че страната му

...
Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че страната му
Коментари Харесай

Ердоган: Няма значение къде са терористите, готови сме да ги унищожим

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че страната му е подготвена да организира нови военни интервенции против терористичните групировки в пограничните региони на Сирия, съобщи ТАСС, представена от организация " Фокус ".
„ Недопустими са апелите към ограничение на антитерористичните интервенции в сирийските региони, които са ситуирани в Сирия западна от река Ефрат. За Турция няма значение къде са терористите, ние сме подготвени да ги унищожим всичките “, съобщи той.
Ердоган също по този начин съобщи, че „ популацията на другите сирийски градове, включително Манбидж, Тела Абияд и Рас ал Айн се изрича в интерес на идването на Турция “. Освен това турският президент също по този начин съобщи, че „ точно Западът се демонстрира като окупатор “.
Никой няма право да декларира, че Турция завзема Сирия “, добави президентът.
Междувременно френския държавен глава Еманюел Макрон изрази пред турския си сътрудник своята „ угриженост “ за офанзивата на турските въоръжени сили в сирийската област Африн и акцентира „ нуждата да се даде цялостен достъп за филантропична помощ “.
Френският президент акцентира, че по време на телефонен диалог от петък е изразил „ загрижеността “ на Париж за интервенцията и че е декларирал „ нуждата да се даде цялостен достъп до филантропична помощ на цивилните жители и да се даде най-голям приоритет битката против „ Ислямска страна “, което е въпрос на национална сигурност и за Франция “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР