Президентът на ЦСКА Роберт Гергов си пожела пред Sportal.bg феновете

...
Президентът на ЦСКА Роберт Гергов си пожела пред Sportal.bg феновете
Коментари Харесай

Роберт Гергов пред Sportal.bg: Феновете на ЦСКА са добре дошли, ако решат

Президентът на ЦСКА Роберт Гергов си пожела пред Sportal.bg почитателите от агитката в бранш “Г ” да дойдат за възможен край на Купата на България.

ЦСКА ще би трябвало да се оправи със съпротивата на Балкан, с цел да стигне до последната фаза на шампионата в столичната зала “Арена София ”. “Армейците ” през вчерашния ден отстраниха Спартак Плевен, а в този момент се готвят за още по-сериозно затруднение в лицето на отбора от Ботевград, който се радва на доста шумна поддръжка в София.

“Радвам се, че се прави оценка равнището на организация ", сподели Гергов в особено изявление за Sportal.bg

" Знаете, че в тази зала много време не се е играл баскетбол. Разпределихме си дилемите с Левски и с федерацията, като доста решения се взимаха в последния миг. Организационно всичко е наред, виждате, че през днешния ден има и повече хора.
19  Купа на България: ЦСКА - Спартак (Плевен)
Нямаше по какъв начин да не стартираме в 13 часа на следващия ден, тъй като даже на европейски шампионати е по този начин - стартират към обяд. Целта е всички да имат относително равно време за отмора и най-после финалистите да са с един ден пауза за възобновяване.

Най-интересният мач се получи навръх обяд от 13 часа. Не мисля, че е сензация, тъй като Черноморец победи в Самоков в последния мач. Много хора чакаха подобен резултат.
19  Купа на България: ЦСКА - Спартак (Плевен)
За ЦСКА мога да кажа, че бяхме доста виновни и постоянни. Всяко момче си изпълняваше дилемите по доста добър метод. Един треньор може да се радва да има такива проблеми - да не може да реши кой играч да употребява. В началото на сезона имахме противоположните проблеми и сме щастливи, че към този момент сме в цялостен състав.

Не знам дали младите се включват единствено поради травмите, само че се включват добре. Трябва да благодарим на най-малките момчета - пет-шест от школата, които упражняват с мъжете. Те оказват помощ доста в тренировките и се включват за по 1-2 минути и виждате, че стоят на скамейката на тима. Искаме да се усещат част от състава, без значение какъв брой време играят.

Очаквахме да има доста почитатели от Балкан. Очакваме и да ги победим, както направихме в последния мач в Ботевград. Естествено, ще бъде доста мъчно. Вчера (срещу Ямбол, бел.ред.) не срещнаха опозиция. Не чакаме елементарен мач, само че сме оптимисти. Ние вършим каквото би трябвало, пък да става каквото ще. Но това “каквото ще ” би трябвало да е победа.

Александър Чакмаков контактува с агитката от бранш “Г ”. Аз познавам персонално някои хора, които са ми и другари. Те са постоянно добре пристигнали и в случай че дойдат, ще се радваме ”, сподели Гергов пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР