Президентът на Световната футболна централа ФИФА Джани Инфантино поздрави Борислав

...
Президентът на Световната футболна централа ФИФА Джани Инфантино поздрави Борислав
Коментари Харесай

Инфантино към Михайлов: Очаквам да продължим работата си за развитието на футбола

Президентът на Световната футболна централа ФИФА Джани Инфантино поздрави Борислав Михайлов след преизбирането му за началник на Българския футболен съюз. На 12 октомври се състоя конгрес, а вратарят на " лъвовете ", които станаха 4-ти в света през 1994 година, завоюва пети мандат.

Седмица по-късно идва и поздравлението от Инфатино.

Снимка: Getty Images

" Скъпи господин президент,

Моля да приемете най-топлите ми и откровени поздравления във връзка преизбирането Ви за президент на Българския футболен съюз с четиригодишен мандат на изключителния конгрес на БФС, извършен във вторник, 12 октомври 2021 година в София.

Ще се веселя да предадете поздравите ми и на членовете на Изпълнителния комитет, определени и избрани отново дружно с Вас, като в това време употребявам случая да Ви благодаря за всичките Ви старания, работата Ви и значимия Ви принос за развиването на спорта ни и популяризирането на полезностите му в България.

Изпращам на Вас и на екипа Ви най-хубави пожелания за новия мандат и триумф във всички провокации отсега нататък. Скъпи господин президент, с неспокойствие чакам да продължим взаимната си работа за развиването и просперитета на футбола в България в идващите години.

Футболно Ваш,

Джани Инфантино "

Снимка: Lap.bg

Очаква се резултатите от конгреса в НДК да бъдат обжалвани от главния съперник на Михайлов - Димитър Бербатов. Той остана на второ място с 230 гласа, а Михайлов получи 241. В началото на събранието беше оповестено, че за избиране на президент без балотаж са потребности 242 гласа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР