Президентът на сръбския футболен съюз Ненад Бьекович изказа любопитно мнение,

...
Президентът на сръбския футболен съюз Ненад Бьекович изказа любопитно мнение,
Коментари Харесай

Футболен президент: Влахович е по-добър Холанд

Президентът на сръбския футболен съюз Ненад Бьекович изрече любопитно мнение, съгласно което нападателят на Ювентус Душан Влахович е по-добър от звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд.

Навярно сръбският футболен необут е привързан, само че въпреки всичко той се опита да се аргументира с тезата, че сънародникът му Влахович е доста по-завършен състезател от норвежеца.

Холанд мина от Борусия Дортмунд в Манчестър Сити, където ще се подвизава през идващия сезон. Влахович пък напусна Фиорентина през януари и се причисли към Ювентус.

През миналия сезон Холанд осъществя 27 попадения в 29 мача във всички шампионати, до момента в който сърбинът се регистрира с 29 в 45. Въпреки по-добрите голови индикатори на норвежкия таран, Бьекович твърди, че Влахович е по-добрият всред двамата.

„ Влахович е по-добър и по-завършен футболист от Холанд. Норвежецът е доста мощен физически, само че Душан не му отстъпва. Много дребна е разликата във височината на двамата “, сподели президентът на сръбския футболен орган пред Tuttosport.

„ При Влахович има по-добра вариативност и стилът му на игра е по-завършен. Манчестър Сити и Ювентус почти заплатиха едни и същи трансферни суми с комисионните “, добави Бьекович.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР