Президентът на Славия - Венци Стефанов, направи разкрития за Димитър

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, направи разкрития за Димитър
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Бербатов и Порточанов нека първо да чуят песента Ако си дал

Президентът на Славия - Венци Стефанов, направи разкрития за Димитър Бербатов и Петър Величков, които оповестиха, че имат упоритости да ръководят българския футбол. Величков и в този момент е част от управата, защото втори мандат е член на Изпълкома на БФС. Стефанов съобщи, че още от този миг двамата дават обещание по 2-3 хиляди лв. на хора от Зоналните препоръки на футболната централа, с цел да може да печелят гласове от по-малките клубове. Той добави още, че във значим миг Бербатов е зарязал България, а в този момент се е сетил да ръководи.

Ето какво съобщи Венци Стефанов пред Gong.bg​:

" Вижте, дано забележим тези хора какво са дали за българския футбол. Величков и Бербатов клуб ли са издържали или са помогнали на една детско-юношеска школа. Всеки може като пилее пари. Обещават още от този миг заплати от по 2-3 хиляди лв. на хора от Зоналните препоръки, с цел да им обезпечават гласове. И аз почитам като предприемач Петър Величков, само че да ръководят в тази настройка, е меко казано недопустимо. Футболът не се ръководи като компания, защото е много характерен. Всяка стотинка е премерена и се следи да няма приключване като се преведе към клубовете.

Може би някои хора са не запомнили, само че аз доста добре помня по какъв начин Бербатов заряза България. И в случай, че имахме късмет да се класираме. На футболистите им излизаха белите дробове, а той гледаше в профил. За да бъдеш властник в българския футбол, с изключение на всичко друго, е належащо да притежаваш корав темперамент. Той подобен няма. Само се сърди. На сърдитко Петко, празна му торбичката. Не виждам нищо свястно в кандидатурите на Величков, Бербатов и Порточанов. Знаем по какъв начин Порточанов размахваше револвера и плашеше. Нека чуят песента " Ако си дал ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР