Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прояви наглост, характерна за тези,

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прояви наглост, характерна за тези,
Коментари Харесай

Дебелия наглее: Перфектно съдийство ВИДЕО

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прояви безочливост, присъща за тези, които затриха българския футбол през последните 12 години. „ Абсолютно съдията не повлия на изхода на мача. Перфектно съдийство! Ако във всички мачове има такива съдии, мачовете ще минават без проблем. Ако на някои тимове не им изнася, това си е за тяхна сметка. Съдията беше съвършен ”, разяснява босът на Славия след срещата.

" Защо футболистите и управлението на Ботев считат, че не могат да бъдат победени? За мен Славия бе по-добрият тим, в случай че не сте го забелязали, значи сте за по-голям диоптър. Утре да победи по-добрият, както победи през днешния ден по-добрият. Оттам откъдето бях, първото полувреме имаше състояние за Славия, което също не се даде, само че не изисквам. Ако търсим под вола теле, ще го намерим ”, продължи президентът на „ белите ”.

„ Искам да попитам господин Кучев и другите от Дисциплинарната комисия дали спят умерено и имат ли деца? Хората от полицията би трябвало ли да бъдат изложени на заплаха? Нека се изкорени футболното безчинство ", приключи Венци Стефанов с коментар по горещата тематика за хулиганите по стадионите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР