Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължи словесната си война с

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължи словесната си война с
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Това в Коматево е ГМО

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължи словесната си война с почитателите на Ботев. Сикаджията, който е свързван с возене на рефери и противникови играчи в багажник през 90-те години, не пропусна да се подмаже на скандалния арбитър Станислав Ставров. Наказваният неведнъж за несъответстващи свирки съдия ще управлява днешния полуфинал от шампионата за Купата на България сред белите и канарчетата. " Познавам господин Ставров от няколкото срещи, които е свирил на Славия и нямам искания към този арбитър. Мисля, че е един от доблестните хора в българския футбол. Ескалацията на футболно безчинство не понижава и е извънредно време органите да вземат ограничения. На това ГМО в Коматево не може да се играе футбол, тъй като от горната страна висят дузина екзалтирани и в неособено съответно положение почитатели ", съобщи Венци Стефанов пред Канал 3.

" Готов съм и Асен Караславов да бъде арбитър на този мач, в случай че те желаят. Убеден съм, че Ставров ще свири обективно. Дано тези хора имат чест и достолепие да се извинят след мача. Страхотно доста почитам управлението на Ботев. Ако един футболист на Ботев излезе с името си и каже, че Венцеслав Стефанов или някой различен от Славия го е заплашил, аз съм подготвен да застана пред всички и да си понеса отговорността. Това не е метод на Славия, в никакъв случай не е било и няма да бъде ", добави ексцентричният необут.

" Явно тези почитатели на Ботев в никакъв случай не са дали и 1 лев за спорт, не са отделили от личните си пари за издръжката на един клуб и по тази причина в този момент популяризират такива небивалици ", приключи президентът на Славия..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР