Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова пред колегите от Спортал

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова пред колегите от Спортал
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Подигравка! БФС да анулира резултатите на отборите, излезли с юноши

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прикани пред сътрудниците от " Спортал " управителните фактори в българския футбол да вземат крути ограничения против тимовете, излезли с юноши и запаси в решаващите плейофи от efbet Лига.

" Позор! Позор! Позор! Не съм очаквал такова нещо. Призовавам Футболния съюз да анулира резултатите на тимовете, които започнаха да играят с юноши и запаси. Крути ограничения! Това какво е?! Подигравка! Срамно е, откъдето и да го погледнеш. Отбори излизат с юноши, другите си взимат каквото им би трябвало, стана като на Женския пазар в София - дай ми, на ти.
 Ангел Славков гневен: Едни играят с деца, други с запаси, това не е обикновено...
Ангел Славков гневен: Едни играят с деца, други с запаси, това не е обикновено...

" Приятели ме помолиха да кажа всичко това "

Не е инцидентно, че УЕФА проверява три мача от елита, не е инцидентно. Затова споделих - евала върша на Цветомир Найденов, индивидът играе почтено, тимът му всеки мач излиза за победа, по този начин би трябвало да бъде. А не да гледаме циркове. Защитник на Локомотив се наведе, с цел да може другият тим да означи. Това какво е? Младите момчета и запасите на Левски се опънаха, само че най-после тях ги опънаха. Трябва да се вземат ограничения! Иначе това нещо може да стане рецидив в българския футбол. Догодина в някои мачове някой може да излезе на терена с част от женския тим. Пускаш девойките и каквото стане. Срам!

Дори да не е записано като закон в наредбата, че нямаш право на такива комбинации със състава, има честен кодекс, има правила на честността, които би трябвало да се съблюдават. Трябват хора с панталони и чест! Само тогава ще се оправи освен футболът, само че и страната. Затова БФС би трябвало да накаже тези тимове, които си разрешават да излизат с юноши. Разбирам да ги пускаш тези момчета през сезона, полека-лека гладко да натрупат опит, тогава ще е друго, ще имат някакъв опит към този момент, само че тук ситуацията е друго. Нямам думи, срамно е! Превърнаха професионалния футбол в вземане-даване. Наистина е позорно ", сподели босът на най-стария столичен клуб.
 Сигнал до УЕФА за съмнителния феърплей на Лудогорец - Левски (Снимки)
Сигнал до УЕФА за съмнителния феърплей на Лудогорец - Левски (Снимки)

Вижте какво написа в писмото до централата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР