Президентът на Славия Венцеслав Стефанов представи Златомир Загорчич като нов

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов представи Златомир Загорчич като нов
Коментари Харесай

Венци Стефанов представи Заги и заяви: Ние сме бойци на тихия фронт

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов показа Златомир Загорчич като нов треньор на „ белите”. Стефанов призна, че има сериозен дисбаланс в резултатите на столичани, като даде за образец протичащото се при британския първенец Ливърпул, който също не реализира положителни резултати през тази акция.

„ Има цели пред Славия – и Купата, и концентрацията. Чухте треньора, ние сме бойци на тихия фронт. Той знае, че каквото се разберем, това е. Ние и преди този момент не сме подписвали контракти с него. Контрактите сред мъже не съставляват нищо, стискаш си ръката и гледаш напред. Лист хартия е просто ", проучва босът на Славия.

„ Нормално е този дисбаланс в резултатите на Славия. И Ливърпул бяха преди всичко, а в този момент не са, Барселона, Реал.. В случая неприятното е, че се случи на нас, само че би трябвало да покажем, че сме мъже и да се надигнем. Тук сме, с цел да работим и променим нещата. В това се състои цялата философия. Ако седнем да го мислим, отгоре-надолу, отляво-надясно – това са неща единствено за публицистите и статистиката. Всички последователи и хора със Славия желаят тимът да е добре ", приказва Стефанов.

„ Не желая провокационни въпроси. И с Тарханов, и със Заги постоянно сме се разделяли като мъже и другари. Виждаме, че има недобри игри и трябваше нещо да се промени. Обикновено е треньорът този, с който клубовете се разделят. Тарханов не е провинен, а основните виновници са в тези в съблекалнята. Заги има задоволително познания и благоприятни условия да промени това нещо към по-добро. Обстановката във Славия постоянно е била естествена. При нас няма дивотия, ексцесии, интриги, клинове в тима. Сядаме, обясняваме като мъже, приказваме като мъже, разделяме се като такива и се срещаме. В края на краищата животът изисква първо да сме правилни един към различен, с цел да имаш сурат да погледнеш след това този човек”, разяснява Венци Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР