Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че реферът на двубоя

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че реферът на двубоя
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Съдията беше перфектен

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи, че реферът на дуела с Ботев Станислав Ставров е свирил съвършено. Това негово изявление е в контраст с претенциите от лагера на Ботев, които го нападнаха за неотсъдена дузпа в края.

"Абсолютно не е повлиял съдията, съвършено съдийство. Ако на всички мачове има такива съдии, мачовете ще са без проблем. Съдията беше съвършен. Ако някой търси нещо, си е негов проблем. "

"От там, където бях, първото полувреме имаше същата ситуаця за Славия, която съдията също не даде, само че не изисквам. Ако търсим под вола теле, ще го намерим ", съобщи Стефанов и не пожела да разяснява претенциите на Ботев.

"Не разясня за какво футболистите и управлението на Ботев считат че не могат да бъдат победени. През цялото време по-добрият тим беше Славия. Ако не сте го видели, трябват ви очила с по-голям диоптър ", съобщи още босът на "белите " и разкри кой желае всред Левски и ЦСКА за противник на финала.

"Искаме на финала по-добрия, който победи, с него ще играем. Както през днешния ден победи по-добрият ", добави "белият " необут и най-после взе отношение по тематиката с футболното безчинство и какви ограничения би трябвало да се вземат против него.

"Първо, би трябвало да се промени строгостта на наказванията. Искам да запитвам Дисциплинарната комисия: Имате ли деца? Хората от полицията би трябвало ли да са беззащитни и да се хвърлят бомби? Хулиганите би трябвало да бъдат изкоренени. Видяхте, през днешния ден бяха малко, само че качествени ", приключи Стефанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР