Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване пред Sportal.bg.

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване пред Sportal.bg.
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Възможно е Боби Михайлов да се завърне на сцената!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи забавно изявление пред Sportal.bg. Босът на " белите " довери, че е допустимо Борислав Михайлов да се завърне на футболната сцена. Както е известно, в края на 2019 година именитият вратар подаде оставка като президент на Българския футболен съюз, след скандалната европейска подготовка с Англия. Изказването на Стефанов идва малко, откакто беше оповестено, че предприемачът Петър Величков ще даде конференция.

" Да не поставят тигана на котлона, преди да са хванали рибата! Възможно е Боби Михайлов да се завърне на сцената, изобщо не изключвам подобен вид. Между другото, на това съвещание Лечков сподели, че нито той, нито Боби си подават оставките. И аз запитвам - какво ще стане, в случай че Боби се яви на 25 юни и разгласи на конгреса, че отдръпва оставката си и желае да приключи своя мандат, който е до 2022 година? Тогава и Бербатов, и Порточанов ще пият по един чай и толкоз. Кога се чух последно с Боби ли? Преди към две седмици. Възможно е изобщо да не се стигне до избор на нов президент, в случай че Боби изиска да довърши мандата си.

Освен това Бербатов къде е тръгнал? Той е един беглец. Голям футболист беше, само че човек, който се е отказал от националния тим, не може да има уважението на хората, в това число и моето. Единият се отхвърли от България, а другият, приказвам за Петър Величков, не е слушал песента на Емил Димитров " Ако си дал ". Да се кандидатира Бойко Борисов, да погледна съществено на кандидатурата. А то - Бербатов и Петър Величков. Не е съществено. Митко дезертира от националния тим, разсърди се, а Величков не е дал нищо във футбола. Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Стойне Манолов, Христо Крушарски и така нататък - това са хора, които са дали!

Порточанов също нищо не е дал. Цял живот е в яслата и единствено прибира. С " Нефтохим " -а зад тила е елементарно. Аз в случай че имах " Нефтохим " зад тила ми, Славия щеше да играе най-малко един край в европейските клубни шампионати. Казвам го! Това са доста пари. Всички шефове в Нефтохимик взимаха по 150% награди. Знаем и какво правеше с револверите. Уважавам Христо като човек, с който се познавам от дълго време, само че когато тръгне да приказва, че той ще оправи футбола и ще измете всички, към този момент нещата получават различен колорит. Не мога да бъда двуличен. Какво ще оправи той? Неговите " апостоли ", дето обикалят, са все някогашни съдии, множеството изхвърлени за несръчност или корупция. Нито една от молбите, подадени от клубове, не е подписана на съвещание на Управителния съвет. Това значи, че някой еднолично е взел решение, без да съгласува с Управителния съвет, без да има протокол, нищо. Да ме извинява Христо, само че до юни могат да станат 680 клубовете, които го поддържат ", сподели Венцеслав Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР