Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира пред Спортал вчерашната

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира пред Спортал вчерашната
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Най-добре е Левски да опъне 2000 чадъра над сектора вместо козирка

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов разяснява пред " Спортал " вчерашната среща на министъра на спорта Радостин Василев с боса на ЦСКА Гриша Ганчев.

Пожелавам на Радостин Василев здраве! И дано работи в услуга на целия български спорт - приказвам за всички спортни федерации и всички клубове, без значение футболни или по петанк. Да не се окаже, че в действителност е представител на някаква циркова натрупа. Вчера седнал да прави четиристранна среща с ЦСКА, преди този момент тристранна, двустранна... Кога стана министър, по кое време стартира да урежда въпросите на ЦСКА.

Разберете ме, нямам срещу ЦСКА - дано имат съвременен стадион, дано се направи. Гриша Ганчев е предприемач, обикновено е да гони ползите на своя клуб. Но министърът да е министър на всички! Какъв управнически опит има Василев? От адвокатче на ЦСКА и футболно мениджърче, стана министър. Какво е управлявал до момента той? Като какъв Василев ще удовлетворява последното предпочитание на Гриша Ганчев? И какво - Гришата ще се отдръпва ли, та му е последно желанието?

" Сердика спортни парцели " ще има отношение по градежа на стадиона на ЦСКА, колкото аз имам отношение по отношение на космодрума в Байконур! Отношение имат Общината и този, който ще дава парите и ще строи. Така че запитвам - по какъв начин тъкмо Радостин Василев ще удовлетвори последното предпочитание на Гриша Ганчев?
 ЦСКА с значимо известие: Обнадеждени сме, желаеме да стартираме строителството в края годината
ЦСКА с значимо известие: Обнадеждени сме, желаеме да стартираме строителството в края годината

" Очакваме съответни дейности в най-кратки периоди "

В България сме 500-600 футболни клуба. Ако всички излезем с последно предпочитание, какво ще прави министър Радостин Василев? Може и ние да имаме последно предпочитание. То няма да му стигне времето да извършва последни стремежи.

С ЦСКА приказва към този момент няколко пъти, с Левски седна да приказва. Те пък за козирка мислят. Най-добре да обтегнат 2000 чадъра над бранша вместо козирка. На Ботев и Локомотив в Пловдив пък не им стигали парите. Е, още ли желаят, бе? Още ли помощ? А нас, другите, кучета ни яли, по този начин ли? Не става по този начин! Бъди министър на всички ", сподели Стефанов.
 Приспадат 3,5 милиона лв. на ЦСКА след 15 януари?
Приспадат 3,5 милиона лв. на ЦСКА след 15 януари?

" Засега чакаме документите за осъществените усъвършенствания в целокупност "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР