Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg актуални теми

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg актуални теми
Коментари Харесай

Венци Стефанов с коментар за националния отбор, Северна Македония и efbet Лига

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg настоящи тематики от българския футбол. Босът на най-стария столичен клуб изрази удовлетворение от успехите на националния тим в последните два мача, а се спря и върху държанието на публиката в Скопие по отношение на българските футболисти и българския химн.

" От осем години приказвам, че би трябвало да се залага на млади футболисти, само че кой ме чуваше. Трябваше да пристигна един сърбин, който сподели храброст и темперамент, а не като всякакви шматки преди него. Нашите треньори не схванаха, че с костенурки не става. Ето - излизаме и играем. Освиркването на българския химн и обидите са грозни неща, които демонстрират кой какъв брой ум има в главата. Казвал съм към този момент, че моето родословие е от Битоля, приказваме за хора с идентична кръв и религия. Когато обаче се смеси политиката със спорта, се получава по този начин. 
 Дами и господа северномакедонци, научете се да почитате България, вашето бъдеще зависи от нас Дами и господа северномакедонци, научете се да почитате България, вашето бъдеще зависи от нас
Случи се една огромна дивотия, която, уповавам се, в никакъв случай няма да се случи по българските игрища. У нас до този миг толкоз дивотия на футболен мач не се е изливала. В последна сметка тяхната завист ни оказа помощ. А и Господ ги наказа. Мачът беше решен от две наши македончета. Но те са българи, а не от Северна Македония - единият от Симитли, другият от Кресна. Четох, че с изключение на Десподов и Ради, си приписват и Бербатов. Накрая нищо чудно и Христо Стоичков да опитат да вземат, ха-ха. Да пожелаем триумф на националния тим на идния чоп в Германия ", съобщи Стефанов.
 Бомба в Надежда! Локо (София) нанесе първа загуба на Лудогорец - обстановката в челото се заплита Бомба в Надежда! Локо (София) нанесе първа загуба на Лудогорец - обстановката в челото се заплита
" Победата на Локомотив (София) над Лудогорец демонстрира, че макар своите класни чужденци, първенците не могат да печелят с осезаемо превъзходство всеки собствен мач в шампионата. Все отново не преставам да си мисля, че Лудогорец няма да има съществени проблеми и е главен любимец за купата през този сезон. Дали ще гласоподавам? Вижте, съгласно мен е по-добре да идеш и да дадеш своя избор, в сравнение с да не го направиш, а единствено да псуваш и хленчиш по-късно ", добави босът на " белите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР