Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира последното изказване на Димитър

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира последното изказване на Димитър
Коментари Харесай

Венци Стефанов отново скочи на Бербатов и Порточанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява последното изявление на Димитър Бербатов по негов адрес. Вчера някогашната звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм отговори на Стефанов, че е дал нещо на ЦСКА и Пирин (Благоевград) - милиони евро за " алените " и стотици хиляди евро за " орлетата " от прехвърлянията му зад граница.

" Това момче очевидно не схваща какво имам поради. Не става дума за даването от един клуб на различен клуб. Това, че Байер и Тотнъм са дали пари на ЦСКА няма общо. В песента на Емил Димитров се пее да си дал на гладния, става дума за човечност, за добрина ", Стефанов показа пред " Спортал ".

" Колко пъти в последните години Бербатов е бил на стадиона в Благоевград? На " Армията " какъв брой пъти е ходил? Лесно е да слизаш от хеликоптера със Стоичков. Лични пари, персонални пари - това запитвам! Какво е дал от своя джоб Митко? Това запитвам. На кого е оказал помощ персонално като човек? Байер дал на ЦСКА - е, обикновено, той от ЦСКА потегли, остава да го вземат без пари. За човещината запитвам, но очевидно той не го схваща. Първите седем годинки си споделят думата... "

Стефанов се изрече остро и по адрес на Христо Порточанов:

" Прочетох и написаното от Порточанов... Боже, Боже, Боже, Боже, Боже, Боже, Боже, Боже.... Искам да съветвам Ичо да отиде на доктор и да се прегледа. Нищо чудно да кара някоя зараза. За какъв Костинброд приказва? Какво загатва? Смях! Ичо, иди на доктор! Явно имаш и проблеми с паметта, едни хора от Изпълкома си загатнал, други - не. Нещо се е объркал очевидно. Думи нямам, ха-ха. Порточанов... ", сподели босът на най-стария столичен клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР