Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и треньорът на Етър Красимир

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и треньорът на Етър Красимир
Коментари Харесай

Красимир Балъков за "мениджърските интереси": Това не е критика, а атака

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов и треньорът на " Етър " Красимир Балъков, който неотдавна е и народен селекционер, се срещнаха за пръв път откакто босът на " белите " разкритикува избора на легендата за идните евроквалификации с Чехия (7 юни) и Косово (10 юни). Балъков повика трима играчи на своя " Етър ", а Стефанов съобщи, че част от избраниците са в листата поради " клубни пристрастия и мениджърски ползи ".

Днес Балъков показа, че не приема тези думи като рецензия, а като офанзива. Стефанов пък към този момент отхвърля спомагателен коментар по тематиката.
Балъков разпрати първите си повиквателни (ВИДЕО) Националният тим се събира преди мачовете с Чехия и Косово
След успеха на " Славия " с 1:0 над " Етър " в първия от двата конфликта посред им за седмата позиция в шампионата, Стефанов сподели единствено: " Докато не минат тези два мача - аз ще мълча! "

Впоследствие двамата с Балъков организираха другарски диалог, а наставникът на " Етър " съобщи пред медиите, че не счита думите на Стефанов за рецензия, а за офанзива:

" Аз доста почитам Венци Стефанов и се познаваме много от дълго време. Това, което той направи, не беше рецензия. Да казваш ти, че аз слугувам на някакви мениджъри, които са... Това не е рецензия, това е офанзива някаква, негова си. Но когато има друго мнение и е член на Изпълкома, а аз още не съм почнал работа в националния тим, би трябвало да преглътне, да мълчи, тъй като всички сме там с една цел - да се опитаме да създадем по този начин, че да имаме късмет да се класираме "

" Питайте го, дано да дава обстоятелства, да каже. Аз какво да направя? Мога единствено да кажа, че вземам състезатели въз основата на моите визии на футбол ", разяснява Балъков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР