Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде поредната си пресконференция, без

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде поредната си пресконференция, без
Коментари Харесай

Венци Стефанов критикува остро част от националите

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде следващата си конференция, без съответен мотив, на която приказва за настоящите тематики в българския футбол. Ето най-интересното от неговото изявление:
 Националите отлетяха за Северна Ирландия, Десподов се завръща в групата
Националите отлетяха за Северна Ирландия, Десподов се завръща в групата

Контузията му към този момент е преодоляна

" Няма ги комунистите, няма футбол в случай че по този начин разсъждаваме. Съгласен съм с част от думите на Красимир Балъков, когато се разрушиха учебните шампионати, селските, пристигна демокрацията и всичко живо отиде по дяволите. После търсим виновността в президентите, една пирамида се гради изпод нагоре. Говорим си с хората във футболния съюз, няма ли я искрата, децата да се занимават със спорт, по селата, по кварталите, вместо да стоят по компютрите, да излязат да поспортуват. Едно време имаше национална топка, дама, но децата бяха на улицата, децата нямат опция ни минимум да вършат това, което сме правили едно време, няма този ред и дисциплинираност. Масовият спорт роди това надарено потомство.
 Славия предлага контракт на Йером Луму
Славия предлага контракт на Йером Луму

" Белите " останали впечатлени от качествата му

В Славия няма да разреша да има такива персони, изродиха се нещата, дребното надарени футболисти би трябвало да им даваме късмет, кой да играе в чужбина, кой да играе постоянно в клубовете си.
 Снимка 524969
Източник:

Продължавам да заставам зад думите си, не даваме ли късмет на нашите деца нищо няма да стане. В Турция и Гърция неповторимо отношение към децата, спортуват, всички на на открито. В Турция виждам какви грижи се поставят за подрастващите. Всеки един кмет може да отдели пари за един, два, три терена. Ако ги създадат надали ще им коства толкоз средства ", добави той.

Очаквах, че Ясен по-смело ще пристъпи, 3-ма 4 футболисти не знам за какво разчита на тях, и вратаря, и централния бранител, той се върти по-бавно от тролей 3-ка, и Сисиньо, и Шивача. Шанс за българските футболисти, Светьо Ковачев, Доминик Янков, при мен има двама, Сораков, в Черно море, в Лудогорец, в Ботев има млади момчета. Не знам за какво прибягваме до Сисиньо, какъв Сисиньо, какви 5 лв. ", разяснява Стефанов тематиката народен тим.
 Венцеслав Стефанов: Бербатов къде е тръгнал? Той е един беглец, Порточанов също нищо не е дал
Стефанов: Бербатов къде е тръгнал? Той е един беглец, Порточанов също нищо не е дал

" Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Стойне Манолов, Христо Крушарски и така нататък - това са хора, които са дали! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР