Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че актрисата Кейти Грифин

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че актрисата Кейти Грифин
Коментари Харесай

Тръмп с емоционално изказване към актрисата, заснела клип с отрязаната му глава

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че актрисата Кейти Грифин би трябвало да се засрами за появяването си във видеоклип, държейки нещо, което наподобява като кървавата отрязана глава на президента, съобщи Асошиейтед прес. " Децата ми, изключително 11-годишния ми наследник Барън, го одобряват тежко. Отвратително! ", написа Тръмп в Туитър.



Грифин участваше в новогодишната стратегия на Си Ен Ен. Тя се извини, заявявайки, че късият видеоклип е бил " прекомерно объркващ " и не е бил комичен. " Прекалих. Извинявам се откровено ", съобщи тя във втори запис.

Много интернет консуматори приканиха Грифин да бъде пратена в пандиза. На истинския клип Грифин постепенно подвига маска, наподобяваща окървавената отрязана глава на Тръмп. Първоначално тя назова плана си, сбъднат благодарение на фотографа Тайлър Шилдс, " претенциозно артистично изказване " за присмиване висшия главнокомандващ на Съединени американски щати. Шилдс отхвърли рецензиите по собствен адрес, отбелязва ТАСС.

Той съобщи, че сниманото от него отразява " свободата на словото и изразяването ". " Това е задачата на изкуството, едни ще го харесат, други ще го намразят и това е добре ", съобщи фотографът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР