Президентът на САЩ Доналд Тръмп защити своето предложение да въоръжи

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп защити своето предложение да въоръжи
Коментари Харесай

Тръмп: Въоръжен учител щеше да се справи със стрелеца от Флорида

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отбрани своето предложение да въоръжи чиновниците в учебните заведения, заявявайки, че въоръжен преподавател е щял да „ изкара с изстрели ангелите “ на стрелеца, умъртвил 17 души в гимназия в щата Флорида, написа The Hill, представен от " Фокус ".

По време на конференция на консерватори Тръмп предложи някои от чиновниците в учебни заведения да бъдат въоръжени, с цел да отговорят при положение, че някой открие пукотевица. Той съобщи, че самите учители, треньори, шефове, секретари и даже чистачи „ желаят да защитят тези деца “.

 Той добави, в случай че учителят в класната стая, където преди дни Никълъс Круз откри пукотевица и умъртви 17 души, е имал оръжие, то той е щял „ да изкара с изстрели ангелите “ на нападателя. Президентът добави, че летищата, банките и държавните институции са защитавани от въоръжени пазачи и че местата, където оръжията са неразрешени, притеглят луди стрелци, които знаят, че клането, което ще устроят, няма да бъде посрещнато със опозиция. „ Ако някой сходен страхливец знае, че ще му отговорят с патрони, той няма да извърши нахлуване ”, уверен е президентът на Съединени американски щати, написа ПИК.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР