Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че неговата агресивна търговска

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че неговата агресивна търговска
Коментари Харесай

Тръмп мисли да намали данъците, САЩ може да ги заболи икономически от Китай

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп призна, че неговата нападателна комерсиална политика с Китай може да значи икономическа болежка за американците , само че настоя, че е належащо за по-важни дълготрайни изгоди. Той съобщи, че не се опасява от криза, само че все пак обмисля нови понижения на налози, с цел да насърчи растежа , оповестява АП.

Запитан дали комерсиалната му война с Китай може да докара страната до криза , той отхвърля концепцията като " ирелевантна " и добавя, че е неотложно " да се занимаем с Китай . Време е, без значение дали е добре за страната ни, или неприятно за нашата страна в кратковременен проект ".

Перифразирайки въпрос на кореспондент , Тръмп разяснява: " Твоето изявление за " О, ще изпаднем ли в криза за два месеца? " ОК? Факт е, че някой трябваше да се заеме с Китай . "

Президентът показва, че няма различен избор, с изключение на да наложи мита , които нервират американските производители, финансовите пазари и американските консуматори.
 5 риска пред стопанската система на Съединени американски щати
5 риска пред стопанската система на Съединени американски щати

" Икономическата агресия не умира от напреднала възраст "

Китай обаче разяснява, че търговията със Съединени американски щати е " взаимно преференциална " и моли към Вашингтон да се " разбере с нас ". Говорителят на външното министерство Ген Шуан изрази вяра, че Вашингтон може да се " срещне с Китай по средата " при разрешаване на различията .

Тръмп е безапелационен, че не счита, че Съединени американски щати са изложени на риск от криза и че е вероятен растеж, в случай че Федералният запас понижи главния лихвен % . " Ние сме доста надалеч от криза. В реалност, в случай че Фед прави своята работа, мисля, че ще имаме голям напредък, голям. "

Въпреки това той обмисля краткотрайно понижаване на налога върху заплатите и индексиране на инфлацията на федералните налози върху облагите, направени от вложения, дейности, предопределени да подтикват по-бърз напредък .

Той о маловажава всяка концепция, че тези мисли демонстрират отслабваща стопанска система , " по този начин или другояче мисля за това. "

Попитан за забележките му, представителят на Белия дом Джуд Дир изяснява, че " президентът не има вяра, че сме се насочили към криза. Икономиката е мощна поради политиката му . "
 Тръмп предложения
Тръмп предложения " страхотния водач " Си Дзинпин на среща през Туитър

Тръмп упрекна централната банка за тържищата и страха от криза, казусът не е Китай

Президентът от дълго време твърди, че тежестта на митата пада единствено върху Китай , само че това обръщение не е подкопано от неговите изказвания пред кореспонденти преди среща в Овалния кабинет с президента на Румъния.

" Животът ми щеше да е по-лесен, в случай че не бях се заел с Китай, само че ми харесва да го върша , тъй като би трябвало да го върша " разяснява Тръмп.

Световната стопанска система се забавя през последните месеци , а последните промени на фондовите тържища ускориха опасенията, че американската стопанска система не е ваксинирана. Ново изследване в понеделник сподели, че огромна част от икономистите чакат спад до 2021 година

Във връзка с тази опция, Тръмп се концентрира още веднъж върху напън на Федералния запас за понижаване на лихвите . По принцип президентите заобикалят да подлагат на критика обществено Федералния запас, само че Тръмп не демонстрира податливост да следва тази позиция. По-скоро той желае ръководителя на Фед Джером Пауъл да поеме виновността, в случай че стопанската система се забави .
 Фермери в Съединени американски щати желаят, само че не могат да продават свинско месо на Китай
Фермери в Съединени американски щати желаят, само че не могат да продават свинско месо на Китай

С понижена популация поради заболявания, Китай наложи 62% налог за свинско от САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР