Президентът на САЩ Доналд Тръмп предпочита дъвчащи бонбони Старбърст с

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предпочита дъвчащи бонбони Старбърст с
Коментари Харесай

Лидер на републиканците в Конгреса разкри на какво е фен Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп избира дъвчащи бонбони " Старбърст " с усет на череша и ягода, разкри водачът на републиканците в Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти.

Конгресменът е обърнал внимание на вкусовите желания на държавния водач, когато през октомври двамата пътували в президентския аероплан " Еър форс уан ". В даден миг Тръмп извадил опаковка с упоменатите бонбони, само че избирал единствено два типа - черешовите и ягодовите. " Седяхме, хапвахме десерт и той ми предложи няколко бонбона.

Само червени и розови. Малко по-късно двама негови чиновници ме видяха с бонбоните и споделиха: " Тези са обичаните на президента ", сподели Маккарти. Анонимен представител на Белия дом описа, че след няколко дни Кевин Маккарти помолил подчинените си да купят огромна опаковка от лакомството и отделил от нея единствено розовите и алените бонбони, след което ги изпратил като подарък на Тръмп.

Настоящият президент на Съединени американски щати е огромен обожател на веригите за бързо хранене, в частност на " Макдоналдс ". На работното си бюро в Овалния кабинет на Белия дом Доналд Тръмп има специфичен червен бутон, с натискането на който в помещението бързо се появява чиновник с чаша кока-кола.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР