Президентът на САЩ Доналд Тръмп остро разкритикува бившия си държавен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп остро разкритикува бившия си държавен
Коментари Харесай

Тръмп с обида: Рекс Тилърсън е тъп като галош

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп остро разкритикува някогашния си държавен секретар Рекс Тилърсън със известие в " Туитър ". Toй го упрекна в неистина.

По-рано тази седмица Тилърсън съобщи пред членове на Комисията по външни работи към Камарата на представителите, че съветският водач Владимир Путин е бил по-добре квалифициран от президента Тръмп по време на основна среща в Германия, която е сложила американския водач в неуместна позиция по време на първата им среща на четири очи , написа " Вашингтон пост ".

Американската страна предвиждаше по-кратка среща с замяна на любезности , само че прерасна в двучасова среща с разискване на разнообразни геополитически въпроси, оповестиха съветници към комисията, които разясниха траялата 7 часа среща на комисията с Тилърсън.

Рекс Тилърсън, човек, който е " тъп като галош " и който изцяло не беше квалифициран да бъде държавен секретар, си измисли история, че Владимир Путин е бил по-добре квалифициран на срещата ни в Хамбург, Германия. Не мисля, че Путин ще се съгласи. Вижте Съединени американски щати по какъв начин се оправят, написа американският водач в обществената мрежа.

Путин и Тръмп се срещнаха за първи път в коридорите на Г-20 в Хамбург през юли 2017 година
 Втора среща Тръмп - Путин на Г-20
Втора среща Тръмп - Путин на Г-20

В изказване Белият дом назова

Тръмп уволни Тилърсън през март 2018 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР