Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече затварянето на училищата заради

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече затварянето на училищата заради
Коментари Харесай

Тръмп: Затварянето на училищата е политически абсурд

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп назова затварянето на учебните заведения поради ковид “политически абсурд”. “Трябва да отворим учебните заведения, да спрем този политически парадокс!” сподели Тръмп, говорейки пред публицисти в Белия дом.

Според него страни като Германия, Дания, Норвегия и Швеция към този момент са отворили учебните заведения си и там “всичко е в ред”. Тръмп сподели, че съперниците му търсят политически дивиденти от затварянето на учебните заведения, съобщи организация БГНЕС.

“Те не желаят да ги отворят, тъй като считат, че това ще им помогне (на президентските избори) на 3 ноември, само че мисля, че това ще им попречи на 3 ноември”, сподели Тръмп. Решението за затваряне и отваряне на учебни заведения се взема от локалните управляващи, Тръмп не може да им повлияе, макар че заплаши, че ще следи своевременното отваряне на учебните заведения на локално равнище. В Съединените щати има ново нарастване на случаите на ковид, общият брой на инфектираните надвиши 3 милиона души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР