Президентът на САЩ Доналд Тръмп и опонентът му от Демократическата

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и опонентът му от Демократическата
Коментари Харесай

Как ще гласуват 6 ключови за изхода на изборите в САЩ щата

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съперникът му от Демократическата партия Джо Байдън са с равни благоприятни условия за победа на президентските избори във Флорида и Северна Каролина. Байдън има превес в желанията за гласоподаване в Аризона, Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания, демонстрират социологически изследвания на компанията за проучвания в региона на маркетинга " Ипсос ", направени за Ройтерс.

Тези шест щата може да изиграят решаваща роля за това дали Тръмп ще завоюва втори мандат на президентския пост, или Байдън ще го победи на изборите на 3 ноември.

Електоралната поддръжка за претендентите на двете огромни партии в Съединени американски щати е по 47 % във Флорида и Северна Каролина. В Аризона поддръжката за Байдън е 47 на 100, а за Тръмп е с процентен пункт по-малко. Байдън има отчетлива преднина в Мичиган и Уисконсин, надлежно 49 против 44 % и 48 против 43 %, а в Пенсилвания преднината му е 3 процентни пункта.

В пет от щатите гласоподавателите считат, че Байдън би се справил по-добре с преодоляването на пандемията с ковид. И в шестте щата респондентите са на мнение, че Тръмп би се справил по-добре с ръководството на стопанската система.

Общо по 1005 пълнолетни жители от всеки от шестте щата са взели участие в изследването, направено от 11 до 16 септември. Възможната статистическа неточност е в границите на 5 %.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР