Президентът на Сърбия Александър Вучич по време на заседанието на

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич по време на заседанието на
Коментари Харесай

Президент плаши: Чака ни зимата от 1945-а

Президентът на Сърбия Александър Вучич по време на съвещанието на Народното събрание в сряда предизвести, че Европа я чака най-тежката зима в историята след 1945 година, оповестява вестник " Блиц ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Следващите шест, малко повече от шест и половина месеца, ще бъдат най-трудните за Европа след Втората международна война като цяло. Може да не е най-трудната за нас, само че ще бъде една от най-трудните години за жителите на Сърбия от 1945 година, сподели Вучич пред Народното събрание. Сръбският президент сподели също, че чака натискът против Сърбия да се ускори.

Вярвам, че ще мога да приказвам повече за това, когато се върна от Ню Йорк, тъй като имам 22 двустранни срещи с държавни и държавни ръководители. Предстоят ни тежки дни и за жалост политическите артисти не го схванаха задоволително, както и публичната ни сцена, сподели Вучич..

В заключителната си тирада Вучич сподели, че съгласно него руснаците чакат нова Ялта, а " тези другите желаят да я избегнат ". Освен това той ясно сподели, че няма да признае независимостта на Косово нито директно, нито индиректно.

Той уточни, че схваща, че проектът на Европа е Сърбия да се съгласи Косово да влезе в Организация на обединените нации.

Между чука и наковалнята сме, съобщи Вучич. Той уточни, че е разискал вноса на нефт с президента на Венецуела Николас Мадуро, тъй като европейската възбрана за импорт на съветски нефт визира и Сърбия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР