Президентът на Сърбия Александър Вучич изпрати днес поздравления на новия

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич изпрати днес поздравления на новия
Коментари Харесай

Вучич: Благодарни сме на Русия за активната подкрепа

Президентът на Сърбия Александър Вучич изпрати през днешния ден поздравления на новия министър председател на Руската федерация Михаил Мишустин и изрази убеденост, че двете страни ще продължат развиването на многовековните другарски връзки, съобщи Танюг.

Вучич е изтъкнал, че Сърбия е признателна на Русия за дейната поддръжка на сръбските държавни и национални ползи, изключително в Обединените народи и други интернационалните организации, в които Сърбия пази своята териториална целокупност и суверенитет, както и своята самостоятелност и свободолюбива традиция, предава Българска телеграфна агенция.

Уверен съм, че с обща работа ще продължим развиването на многовековните другарски връзки сред Сърбия и Русия, като и сред сръбския и съветския народ, декларирал Вучич.

Сръбският президент е изпратил писмо и до досегашния ръководител на държавното управление на Руската федерация Дмитрий Медведев, в което му благодари за дългогодишното правилно съдействие, което е имал като министър председател и като президент. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР