Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп разглежда пет кандидатури

...
Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп разглежда пет кандидатури
Коментари Харесай

Има пет кандидатури за постоянен представител на САЩ в ООН

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп преглежда пет кандидатури за длъжността непрекъснат представител в Организация на обединените нации, овакантена от Ники Хейли, предава ТАСС.
Президентът на Съединени американски щати не заяви всичките пет имена, само че означи, че един от претендентите е неговият някогашен консултант, 45-годишната, Дина Пауъл, добавя БГНЕС.
" Дина ще се зарадва ", съобщи Тръмп, само че добави, че преглежда и други разновидности. Според американския държавен глава посланикът на Съединени американски щати в Германия Ричард Гренъл не влиза в листата, само че той е подготвен да прегледа и неговата кандидатура.
По-рано дъщерята на Тръмп Иванка опроверга слуховете за своето предопределение на поста непрекъснат представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации.
Ники Хейли, която заемаше поста дипломат на Съединени американски щати в интернационалната организация от януари 2017 година, във вторник разгласи своята оставка. Тя ще напусне поста от януари 2019 година. На конференция в Белия дом Хейли съобщи, че аргументите за напускането ѝ не са персонални. Тя обаче не заяви какви са бъдещите ѝ проекти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР