Президентът на Руската федерация съобщи някои подробности за космическата програма

...
Президентът на Руската федерация съобщи някои подробности за космическата програма
Коментари Харесай

Владимир Путин обяви руската програма за полет до Марс през 2019 година

Президентът на Руската федерация заяви някои детайлности за галактическата стратегия на Русия. Илън Мъск няма да е единственият, който ще проектира и основава ракети за полет до Марс.
Във втората част на кино лентата „ПУТИН“ на Андрей Кондрашов съветският президент Путин афишира проектите на Русия да изстреля задача до Марс още през 2019 година. На първия стадий ще се употребява безпилотен галактически уред. След това са планувани полети с екипаж.



„Възнамеряваме в началото да изпълним безпилотна задача, а по-късно и пилотирана – за проучване на далечния космос, както и лунна стратегия. След това ще се заемем с проучването на Марс„.



Главният съперник на Русия в колонизирането на Марс е компанията SpaceX на милиардера Илън Мъск. Неотдавна Мъск публично съобщи, че ще реализира първия безпилотен полет до Марс през 2022 година. Пилотираният полет до Марс SpaceX е възнамерявал за 2024 година. Ако съветският проект за проучване на космоса се реализира в плануваните периоди, то има късмет, първите заселници на Марс да бъдат руснаци, а не астронавтите на американската компания.

На фона на тази галактическа стратегия, изказването на Доналд Тръмп за основаването на галактически войски, наподобява в по-друга светлина.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР