Президентът на Русия Владимир Путин заяви в петък, че руското

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви в петък, че руското
Коментари Харесай

Путин: Руснаците гласуваха със сърцето си

Президентът на Русия Владимир Пути н съобщи в петък, че съветското общество е посочило единение , като гласоподава за поддръжка на промените , позволяващи му да остане на власт до 2036 година и че руснаците са почувствали потребността от измененията в сърцата си , оповестява " Ройтерс ".

67-годишният Путин също постанови промените на конституцията да влязат в действие на 4 юли, откакто бяха подкрепени от съвсем 78% от руснаците, съгласно формалните резултати, при седмично гласоподаване, което завърши в сряда.
 Само един район сподели
Само един район сподели " не " на Путин на референдума в Русия

Ненецки самостоятелен окръг гласоподава срещу

Кремъл приветства успеха като успех за Путин , само че критиците споделиха, че вотът е противозаконен и нелегитимен. Независима група за наблюдаване съобщи, че вотът е надълбоко изопачен.

" Хората усетиха със сърцето си, че това, което се предлага (измененията)... е търсено и от какво се нуждае страната ", сподели Путин в първите си обществени мнения по отношение на вота.

" Като цяло резултатите от гласуването демонстрираха високо равнище на единение в обществото по основни въпроси от национално значение ", добави Путин.

 Конституционните ремонти в Русия влизат в действие от 4 юли
Конституционните ремонти в Русия влизат в действие от 4 юли

7,92% утвърдиха поправките на извършения в страната референдум
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР