Президентът на Русия Владимир Путин внесе в Държавната дума проект

...
Президентът на Русия Владимир Путин внесе в Държавната дума проект
Коментари Харесай

Путин внесе в Думата анексията на украинските територии

Президентът на Русия Владимир Путин внесе в Държавната дума план на федерален парламентарен закон за приемането на ДНР, ЛНР, Херсонска област и Запорожка област в състава на Руската федерация, заяви ТАСС, базирайки се на информация от пресслужбата на Комитета за държавно строителство и законодателство на Държавната дума.

„ Четири плана на федерални конституционни закони (ФКЗ) за присъединението на Донецката и Луганската национални републики и Запорожската и Херсонската област към Руската федерация бяха показани от съветския президент в Държавната дума ", оповестява Българска телеграфна агенция.

Според документа ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област се одобряват в състава на Руската федерация в сходство с съветската конституция и законодателство, като се образуват нови субекти - две републики и две области. Името на новия индивид на Руската федерация ще бъде включено в първата част на член 65 от съветската конституция, в която се изброяват съветските райони. Донецката и Луганската национални републики и Запорожската и Херсонската област гласоподаваха на референдуми в края на септември, че желаят да се причислят към Руската федерация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР