Президентът на Русия Владимир Путин си подари 15% от Украйна

...
Президентът на Русия Владимир Путин си подари 15% от Украйна
Коментари Харесай

Владимир Путин си подари 15% от Украйна за юбилея

Президентът на Русия Владимир Путин си подари 15% от Украйна с анексирането през днешния ден на Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон. На 7 октомври Путин навършва 70.

„ Резултатите са известни, добре известни “, съобщи съветският президент, влизайки в Георгиевската зала през златните й порти и заемайки своето място на трибуната, с цел да произнесе своята тирада във връзка признаването на 15% от украинската територия за съветска. Той гордо съобщи,  че хората от четирите украински района (Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие), които възнамерява да анексира, са взели своето решение.

„ Сигурен съм, че Федералното заседание ще поддържа четирите нови субекта на Руската федерация... тъй като това е волята на милиони хора “, съобщи Путин под бурни овации. Държавният глава акцентира, че към този момент известните резултати са " естествено право " на гласувалите.

Той увери, че Москва ще пази земята си по всевъзможен начин, с които разполага, " с цел да обезпечи безвреден живот на нашите хора ". Ще се работи интензивно за сигурността, тъй че всички жители да се усещат подкрепени във „ всяка част от нашата велика татковина “.

Русия ще възвърне руините в градовете и селата и ще развие инфраструктурата, опазването на здравето и образованието.

Руският президент упрекна Запада във воденето на хибридна война, чиято цел е точно отслабването на федерацията, превръщането й в негоова колония. " Русия е велика страна и велика нация и няма да продължи да живее по тези подправени правила ", съобщи Путин, говорейки не просто за двойни, а за тройни стандарти, които се ползват в международен мащаб. " Западът не се потребност от Русия, само че ние се нуждаем от нея ", продължи той.

Церемонията по анексирането на 15% от украинската територия трябваше да стартира в 15:00 ч. българско време в Москва.

Събитието, на което областите Донцек, Луганск, Херсон и Запорожие ще бъдат присъединени към Руската федерация, се организира в Георгиевската зала на Големия Кремълски замък. Отделни съглашения се чака да бъдат подписани с ръководителите на всяко едно обитаемо място, посочи по-рано тази седмица представителят на Кремъл Дмитрий Песков, а по-късно се чака Путин да изнесе огромна тирада.

Дотук се стигна, откакто в продължение на 5 дни на териториите на Донецката и Луганската национална република (ДНР и ЛНР), както и в Запорожка и Херсонска област се организираха така наречен референдуми за включване в състава на Руската федерация. Според резултатите от гласуването в ЛНР " за " присъединение са дали своят вот 98,42%, в ДНР - 99,23 %, в Херсонска област - 87,05 на 100, а в Запорожие - 93,11%.

Украйна и Западът отхвърлиха небрежно проведените гласувания, извършени в окупираните райони седем месеца след нашествието на Русия, като нелегитимни измами, извършени под опасността на оръжие.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР