Президентът на Русия Владимир Путин се гордее, че дядо му

...
Президентът на Русия Владимир Путин се гордее, че дядо му
Коментари Харесай

Саакашвили: Путин обожава Сталин

Президентът на Русия Владимир Путин се гордее , че дядо му е бил готвач на Йосиф Сталин и се възхищава от руския деспот. Това съобщи експрезидентът на Грузия Михаил Саакашвили пред украинския ефирен канал " Украина 24 ".

Саакашвили споделя, че при негово посещаване в Русия, Путин му е посочил вилата на Сталин в Подмосковието и е изразил гордостта си, че неговият дядо му е служил.

" И това е доста показателен факт в биографията му. Той разказваше обстойно за този дядо. Путин от самото начало споделяше: ето тук е спал Сталин, толкоз непретенциозен диван, от този чайник е пил чай, дядо ми му го е поднасял . Да, това, което показваше Путин, изглеждаше непретенциозно. Путин просто боготвори Сталин. " - разяснява Саакашвили.
 Чия е Русия през 2020 година - на Путин или на Сталин?
Чия е Русия през 2020 година - на Путин или на Сталин?

Какво цели Путин? Да залепи още веднъж частите от съветската история?

По думите му, съветският президент му се е похвалил с кабинета си, който бил като този на Сталин.

" При първата ми публична среща с Путин, то незабавно ме заведе в различен кабинет (не където е протекла формалната среща - б.р.) и сподели: този кабинет е бил на Сталин , това е формалният кабинет на някогашните генерални секретари (на руската комунистическа партия Комунистическа партия на Съветския съюз - б.р.), само че аз се пренесох в дребен кабинет, тъй като Сталин е бил непретенциозен, постоянно е бил дребен кабинет, и из взимам всичките си значими решения там, където е бил Сталин. " - предава думите на Путин някогашният грузински президент.

Сега Саакашвили живее в Украйна, той оглавява Националния съвет за промени на страната.

Иосиф Сталин ръководи някогашния Съветски съюз от 21 януари 1924 година до 5 март 1953 година — деня на своята гибел. Управлението му се отличава с всеобщи репресии и гнет.
 70% от руснаците харесват Сталин, 46% оправдават убийствата
70% от руснаците харесват Сталин, 46% оправдават убийствата

Най-високият % утвърждение от началото на проучванията…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР