Президентът на Русия Владимир Путин изпадна в неловка ситуация, след

...
Президентът на Русия Владимир Путин изпадна в неловка ситуация, след
Коментари Харесай

Владимир Путин: Когато футболистите ти те превърнат в лош домакин

Президентът на Русия Владимир Путин изпадна в неловка обстановка, откакто неговият народен тим разгроми с 5:0 Саудитска Арабия в първи мач от международното състезание по футбол.

stat

Държавният глава на страната хазаин изгледа срещата от трибуните на стадион " Лужники " в компанията на президента на ФИФА Джани Инфантино и принца на противника на терена - Мохамед бин Салман.

Снимка: БГНЕС

Още преди среща Путин изрично съобщи на престолонаследника: " Много се радваме да Ви забележим, в това число по отношение на откриването на Световното състезание по футбол, по отношение на това, че в деня на откриването играят нашите тимове. Знаете какъв брой топло се отнасяме към Вас, само че мисля, че ще ме разберете - не мога да пожелая триумф на Вашия тим ".

При първия гол, дело на Юри Газински, двамата държавни мъже просто се здрависаха, само че по-късно започнаха да валят попадение след попадение във вратата на Саудитска Арабия. В последна сметка Путин остана без думи при петия гол, вкаран от Головин, и просто... подвигна плещи.

Снимка: БГНЕС

Реакцията му пък не остана незабелязана и бързо обиколи обществените мрежи.

Putin’s expression says it all pic.twitter.com/RBWzrt4OWA
— Coldclough (@Hakcno6) June 14, 2018
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР