Президентът на Русия  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Разследване пита защо с Путин навсякъде пътува специалист по рак


Президентът на Русия  Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През страдал от рак на щитовидната жлеза, оповестяват италианската организация АНСА и италианската телевизия " Скай нюз 24 ", като се базират на съветска самостоятелна медия. Но информацията бе опровергана от представителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Трима профилирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги интервали от време в интервала 2016 година - 2020 година, твърди съветското издание " Проект ", което е профилирано в проверяващата публицистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Сред тях Селиванов е ендокринолог, експерт по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче съобщи, че изказванието за заболяване на Путин не е правилно, оповестява " Правда.ру ".

" Проект " бе разгласен за задграничен сътрудник преди време, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg